Contactat

Contactați-ne: 

0723.264.151

Bine ați venit pe pagina noastră de contact! Pentru orice întrebări, solicitări sau informații suplimentare, vă rugăm să utilizați una dintre opțiunile de contact de mai jos.
Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Telefon

0723 264 151

Program

Luni-Sâmbăta: 08:00-20:00
Duminică: Închis

Firma

SIM-TEL

Facebook

Sim-Tel SRL

Locatie

Sibiu, Strada Timisoara Nr. 28

WhatsApp

0723 264 151

Pe pagina noastră de contact, vă invităm să ne contactați pentru orice informații, întrebări sau cereri pe care le aveți. Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră legate de serviciile noastre.

Indiferent dacă sunteți interesat de consultanță în alegerea sistemului de aer condiționat potrivit sau aveți de instalare, întreținere sau reparații, echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție.

Suntem dedicați să vă oferim servicii de înaltă calitate și să vă asigurăm satisfacția deplină. Echipa noastră vă va răspunde prompt și vă va oferi soluții personalizate pentru a vă îndeplini cerințele.

 

Suntem disponibili să vă oferim răspunsuri rapide și eficiente la toate solicitările și întrebările dumneavoastră.

Nu ezitați să ne contactați prin mesaj sau telefon.

Vă invităm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact pentru a obține orice informații, răspunsuri la întrebări sau pentru a ne adresa orice cereri aveți. Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră legate de serviciile noastre.

Indiferent dacă aveți nevoie de consultanță în alegerea sistemului de aer condiționat potrivit, de servicii de montare, întreținere sau reparații sau sunteți interesați de soluțiile noastre de supraveghere video, echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție. Contactul direct cu clienții este important pentru noi, de aceea vă încurajăm să ne sunați sau să ne trimiteți un mesaj.

Suntem dedicați să vă oferim servicii de înaltă calitate și să vă asigurăm satisfacția deplină. Echipa noastră vă va răspunde prompt și vă va oferi soluții personalizate pentru a vă îndeplini cerințele. Fie că aveți nevoie de instalare, întreținere sau reparații ale sistemului de aer condiționat, fie că doriți să beneficiați de soluțiile noastre complete de supraveghere video, suntem aici pentru a vă ajuta.

Contactați-ne astăzi și descoperiți cum vă putem ajuta să aveți un sistem de aer condiționat eficient și fiabil, precum și soluții profesionale de supraveghere video. Suntem aici pentru a vă oferi informații suplimentare, a vă programa pentru o evaluare sau a vă oferi o ofertă personalizată. Apelați acum și beneficiați de servicii de înaltă calitate și atenție la detalii.

Vă mulțumim că ați ales Sim-Tel! Suntem dedicați să vă oferim experiența optimă în ceea ce privește sistemul dumneavoastră de aer condiționat și toate serviciile pe care le oferim. Ne bucurăm să fim partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul climatizării și supravegherii video. Așteptăm cu nerăbdare să vă asistăm și să vă oferim soluțiile de care aveți nevoie.

Scroll to Top