Bine ați venit la Sim-Tel

Cu peste 15 ani de experiență și peste 1.000 de aparate de aer condiționat montate,
pasiunea noastră și atenția la detalii rămân la fel de intense ca în prima zi.

Bun venit la Sim-Tel!

Suntem o echipă dedicată care oferă servicii de montaj aer condiționat, service și supraveghere video de înaltă calitate în Sibiu și în zonele înconjurătoare. Indiferent dacă aveți nevoie de un nou sistem de climatizare, de service pentru aparatul existent sau de soluții de supraveghere video, suntem aici pentru a vă ajuta. Cu experiența noastră vastă, vă garantăm servicii profesionale, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Servicii oferite

Consultanță

Oferim consultanță specializată pentru alegerea și instalarea sistemului de aer condiționat potrivit, garantând calitatea produselor și serviciilor la un preț avantajos.

Preinstalații sisteme de climatizare

Instalăm sisteme de climatizare și ventilație discrete și estetice, care se integrează perfect în fațada clădirii dumneavoastră, oferindu-vă confortul termic dorit, fără a compromite aspectul estetic.

Întreținere și igienizare

Efectuăm întreținere și igienizare a aparatelor de aer condiționat, prevenind acumularea de praf, bacterii și alți agenți poluanți, astfel îmbunătățind calitatea aerului și prelungind durata de viață a sistemelor.

Demontaj și modificare

Oferim servicii rapide și eficiente de demontare și modificare a sistemelor de climatizare, minimizând discomfortul dumneavoastră și asigurând mutarea unităților interne și externe în siguranță.

Montaj Aer Conditionat:

Instalăm sisteme de aer condiționat personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Încărcare freon
aparat de aer condiționat

Efectuăm încărcare de freon pentru aparatele de aer condiționat, asigurându-vă un mediu răcoros și confortabil în locuință sau în afacerea dumneavoastră.

Service, reparații și revizii

Asigurăm service, reparații și revizii ale sistemelor de aer condiționat, pentru a vă menține echipamentele într-o stare optimă de funcționare și a preveni eventualele defecțiuni.

Supraveghere video

Oferim soluții complete de supraveghere video, instalând și configurând camere de supraveghere de înaltă calitate pentru a vă asigura siguranța locuinței sau a spațiului comercial.

De ce să alegeți Sim-Tel?

 Avem o experiență solidă în domeniul montajului aerului condiționat, service-ului și supravegherii video. Am acumulat cunoștințe și expertiză care ne permit să oferim servicii de calitate superioară.

Cu Sim-tel, puteți avea încredere că veți primi servicii profesionale, soluții adaptate nevoilor dvs. și o echipă dedicată, pregătită să vă ofere suport pe tot parcursul colaborării.

Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv consultanță, vânzare, instalare, întreținere, reparare și supraveghere video. Astfel, clienții noștri pot obține toate serviciile necesare de la o singură sursă, fără a fi nevoie să colaboreze cu multiple companii.

Ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, utilizând echipamente și materiale de înaltă calitate. Suntem dedicați în a livra soluții fiabile și durabile care să satisfacă nevoile și așteptările clienților noștri.

Înțelegem că fiecare proiect are nevoi și cerințe specifice. Prin urmare, ne adaptăm la nevoile clienților noștri și oferim soluții personalizate pentru a le satisface în mod individual. Suntem flexibili și deschiși la colaborare pentru a ne asigura că obținem rezultatele dorite.

Suntem conștienți de importanța timpului și recunoaștem că respectarea termenelor este esențială pentru clienții noștri. De aceea, ne organizăm eficient și ne angajăm să oferim servicii prompte, asigurând un flux de lucru fără întârzieri și livrarea proiectelor în timp util.

Pentru a ne asigura că putem respecta termenele stabilite, utilizăm o abordare bine planificată și eficientă în ceea ce privește gestionarea proiectelor. În etapa inițială, stabilim în mod clar obiectivele și cerințele proiectului, luând în considerare toate aspectele relevante. Apoi, dezvoltăm un plan detaliat și o metodologie adecvată pentru a asigura o implementare eficientă și în conformitate cu termenii conveniți.

Punem un mare accent pe suportul tehnic și asistența oferită clienților noștri. Suntem disponibili pentru a răspunde la întrebări, a oferi sfaturi și a rezolva orice probleme sau nelămuriri pe parcursul colaborării noastre.

Suntem o companie transparentă și onestă în toate aspectele afacerii noastre. Comunicăm deschis cu clienții noștri, oferind informații clare despre serviciile noastre, prețuri și orice alte aspecte relevante.

Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri și să le oferim o experiență satisfăcătoare în colaborarea cu noi. Prioritatea noastră este să obținem satisfacția și mulțumirea deplină a clienților noștri.

Vestea bună este că și tu poți beneficia de serviciile noastre.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de mai jos și să ne apelezi. (poți să ne suni acum sau să ne lași un mesaj pe WhatsApp).

„La SIM-TEL, ne specializăm în furnizarea unei game diverse de servicii de înaltă calitate pentru nevoile tale. Indiferent dacă ai nevoie de supraveghere video profesională sau de montaj și întreținere a sistemelor de aer condiționat, suntem aici să te ajutăm.

Alege serviciile noastre și bucură-te de rezultate de încredere, oferite cu profesionalism și pasiune pentru calitate.”

-Ciprian Carp-
fondator SIM-TEL

 

Scroll to Top